2017. szeptember 13., szerda

Figurás torták ikerlányoknak

 
Múlt hétvégén egy 3 éves kis ikerpár ünnepelte a születésnapját, és engem ért a megtiszteltetés, hogy elkészíthessem a tortáikat.
 
Erre a korra már annyira kis önálló személyiségek, és annyira van saját ízlésük, hogy bizony, már megtanultam, hogy nincs kecmec! Ők pontosan meg tudják mondani, hogy mit szeretnének. Ízre, díszítésre vonatkozóan egyaránt.
 
Na már most, az egyik kislány csoki tortát kért és a kedvencei Minnie és Daisy, no meg a lila szín. A másik kishölgy az unikornisokért rajong per pillanat, és kedvenc színe a piros. :) Ő narancsos-túró tortát kapott.
 
A mesefiguráktól mindig jobban tartok, mint pl. egy mezei macitól, vagy unikornistól, hiszen nem lehet csak valami hasonló, hanem egészen jól felismerhetőnek kell lennie. Nos, nem állítom, hogy pontosan olyanok lettek, de azért remélem, hogy Minnie egér és barátnője, Daisy kacsa viszonylag könnyen beazonosítható. ;) Az unikornis ezúttal baba verzióban készült egy külföldi tortakészítőnél (Truly Madly Sweetly Cupcakes) látott figura alapján.

Íme, a figurák és a torták:





 
 
 
 

0 megjegyzés:

Keresés

2013 © Minden jog fenntartva . Üzemeltető: Blogger.

Galéria

Cimkék

Szösszenet magamról


Minden ott kezdődött, hogy csokoholistának születtem...

... aztán belecsöppentem a hihetetlen és lenyűgöző tortakreációk világába, és itt ragadtam. Immáron cukrászként keresem a lehetőséget az álmaim megvalósításához. Ennek első lépése, hogy egyfelől saját alkotásaimat, legkedveltebb receptjeimet, tapasztalataimat, másfelől inspirálóim csodás műveit megosszam Veletek. Remélem, hogy aki erre jár, talál kedvére valót.


Kellemes barangolást kívánok!

Andi

Partnerek

Magyar gasztroblogok gyűjtőhelye Legjobb receptes blogok